Kurum Adı : Göksun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://goksunmeslekianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Kurtuluş Mahallesi Şehit Taner EKİCİ Bulvarı Göksun/Kahramanmaraş

VİZYON
Ülkemiz ve insanımız için kaliteyi önce tutan, sürekli gelişen, elindeki imkanları kullanarak değer üreten, bölgemizde ve ülkemizde ortaya koyduğu eğitim anlayışıyla öne çıkan ve seçilen bir okul olmak temel hedefimizdir.

MİSYON
Ülkemizin sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla, meslek ahlakını edinmiş; gereken mesleki bilgi ve beceriyi kazanmış; sosyal iletişimde başarılı; kendine, çalıştığı kuruma ve ülkesine güvenen; mesleğindeki yenilikleri takip eden; yeniliğe açık;çalıştığı kuruma, ülkesine ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Öğretim Şekli : Okulumuz tam zamanlı eğitim vermektedir.
Ders Başlama ve Bitiş Saati : Okulumuzda ders başlama saati sabah 07.30´dur. Sınıf düzeylerine ve günlere göre çıkış saati değişmektedir.
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ulaşım : İlçemiz otogarına 5 dakika yürüme mesafesindedir. Merkezde olduğundan dolayı ilçenin herhangi bir noktasından yaya olarak ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz ilçemizin hastane bahçesi içerisinde yer almaktadır.