KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Göksun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Göksun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kurtuluş Mahallesi Şehit Taner EKİCİ Bulvarı Göksun/Kahramanmaraş
Vizyon
Ülkemiz ve insanımız için kaliteyi önce tutan, sürekli gelişen, elindeki imkanları kullanarak değer üreten, bölgemizde ve ülkemizde ortaya koyduğu eğitim anlayışıyla öne çıkan ve seçilen bir okul olmak temel hedefimizdir.
Misyon
Ülkemizin sağlık personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla, meslek ahlakını edinmiş; gereken mesleki bilgi ve beceriyi kazanmış; sosyal iletişimde başarılı; kendine, çalıştığı kuruma ve ülkesine güvenen; mesleğindeki yenilikleri takip eden; yeniliğe açık;çalıştığı kuruma, ülkesine ve Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :Okulumuz tam zamanlı eğitim vermektedir.
Saatler
Okulumuzda ders başlama saati sabah 07.30´dur. Sınıf düzeylerine ve günlere göre çıkış saati değişmektedir.
Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
İlçemiz otogarına 5 dakika yürüme mesafesindedir. Merkezde olduğundan dolayı ilçenin herhangi bir noktasından yaya olarak ulaşılabilmektedir.
Okulumuz ilçemizin hastane bahçesi içerisinde yer almaktadır.